Web Design

Pentru că trăim într-o epocă a popularității și globalizării internetului, publicitatea online a devenit un instrument de marketing esențial în orice domeniu. Orice ai face, trebuie ca oamenii să te găsească și pe internet.

Dacă te-au găsit online, trebuie să îi și convingi că meriți să te aleagă. Aici intră în scenă web design-ul, care se pare că influențează modul în care publicul vizualizează o companie, judecând credibilitatea unei afaceri după calitatea design-ului. Am spus se pare, pentru că nu știm cât de adevărat este, dar de ce să riscăm?

Așa că ne străduim ca serviciile noastre de Web Design să mizeze pe creativitate, mare atenție la detalii și implicare profesională, pentru ca tu să ai o imagine diferită, cu o funcționalitate clar definită, așa încât clienții tăi să aibă la îndemână toate informațiile de care au nevoie.

Îți punem la dispoziție, așadar, următoarele servicii:

  • Website de prezentare – pentru că prima impresie, chiar și virtuală, contează!
  • Magazin online – pentru că online sunt și clienții tăi!
  • Site cu consolă de administrare – pentru că vrei să deții controlul asupra afacerii tale!
  • SEO (optimizare site) – pentru că e important să fii în topul căutărilor!

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!