X

Sisteme Expozitionale

POP-UP SPIDER

Fie că alegi una din variantele cu fața dreaptă sau una din variantele cu fața curbă, imaginea ta va avea un caracter profesional. Sistemul poate fi folosit independent (lansare produs, fundal fotografii etc.) sau într-o combinație de mai multe sisteme pop-up, în cazul unor expoziții, târguri, evenimente ș.a.m.d.
Sistemul Spider este ușor de transportat, fiind din aluminiu și poate fi montat de către o singură persoană, fără unelte. Sistemul de magneți te ajută să poziționezi imaginile în așa fel încât să ai o imagine continuă (bineînțeles, continuitate imaginii depinde foarte mult și de grafică și print).

Descriere pop-up spider

Dimensiune sistem – 3 x 3 – 344 x 230cm.

Dimensiune sistem – 4 x 3 – 414 x 230cm.

Dimensiune print – 67 x 230cm – 2 buc., 70 x 230cm – 3 buc.

Suport – aluminiu, oțel, plastic, cu bandă magnetică 3M.

Altele – Geantă-troliu pentru protecție și usurința la transport.

spider_se

popup desk_se
POP-UP DESK

Pop-up desk-urile sunt deseori folosite la evenimente sau prezentări, în situațiile în care produsele trebuie văzute și testate de către potențialii clienți participanți și vizitatori. Pop-up desk-ul reprezintă o metodă excelentă de a-ți expune produsele, însoțite de diverse materiale publicitare (cataloage, broșuri, mostre etc.).

Descriere pop-up desk 2 x 2

Dimensiune sistem – 103 x 126 x 97cm.

Dimensiune print – 94 x 212cm.

Suport – aluminiu și oțel, argintiu.

Altele – 16kg greutate.

ROLL-UP

Roll-up banner-ul este un sistem expozițional portabil, preferat de foarte multe companii datorită ușurinței utilizării și transportării la diverse evenimente, prezentări vizuale, conferințe, expoziții etc.

Pentru o comunicare profesională a brandului tău, Roll-up-ul este suportul ideal. Printre avantajele acestui sistem expozițional se numără: timpul de producție foarte scurt, ușurința utilizării, varietatea dimensiunilor, costurile reduse și posibilitatea utilizării lui în repetate rânduri.

Descriere roll-up

Dimensiuni –  80 x 200cm, 85 x 200cm, 100 x 200cm, 120 x 200cm.

Suport – aluminiu, prindere cu clips în partea superioară, geantă pentru protecție la transport, prevăzut cu 2 suporți de susținere pentru o stabilitate ridicată.

rollup_se

people stoper_se
PEOPLE STOPPER

People stopper-ul este cunoscut și ca panou de tip A sau capră stradală și este considerat un instrument clasic de promovare, putând fi folosit atât în locații de tip indoor cât și outdoor.

Având dublă față, ramele click cu care este prevăzut permit schimbarea posterelor foarte simplu și într-un timp foarte scurt. Print-urile sunt protejate printr-o folie antireflexivă și rezistentă la raze UV. Construcția din aluminiu, precum și mecanismul de pliere rapidă, fac ca sistemele people stopper să poată fi instalte în mai puțin de 1 minut.

Descriere people stopper (dublă față)

Dimensiuni – 50 x 70cm, 70 x 100cm.

Suport – aluminiu și PVC.

RAME CLICK

Ramele click asigură o vizualizare optimă a posterelor publicitare, fixează și păstrează printurile foarte bine, permițând schimbarea rapidă și ușoară a acestora.

Ramele click cu colț rotund aduc un plus de finețe ramelor click clasice sau slim. Colțul rotund din metal scoate în evidență rama click, făcând-o ideală și pentru expunere în galerii de arta sau la expoziții.

Descriere rame click

Dimensiuni:

– A0 – 841 x 1189cm

– A1 – 594 x 841cm

– A2 – 420 x 594xm

– A3 – 297 x 420cm

– A4 – 210 x 297cm

Suport – profil de aluminiu argintiu, spate ramă din PVC rigid, folie de protecție din PVC antireflexiv, sistem click de deschidere, sistem de expunere pe perete sau agățare, colțuri rotunde.

rama click_se

CASETE LUMINOASE

Casetele luminoase sau firmele luminoase din plexiglas sunt o soluție ideală pentru proiectele de dimensiuni mici sau medii. Pentru proiecte de mari dimensiuni, vă recomandăm firmele luminoase din backlit PVC, pentru a evita îmbinările inestetice, având în vedere faptul că plăcile de plexiglas au o lățime maximă de 3 metri.

Placa de plexiglas se montează în profilele speciale de aluminiu, fără șuruburi de prindere vizibile pe fața casetei luminoase. Profilele casetei luminoase din plexiglas pot fi vopsite electrostatic în orice culoare, pentru un impact vizual deosebit. Placa de plexiglas, care formează corpul difuzor al firmei luminoase, poate fi decorată cu autocolant decupat la cutter plotter, cu autocolant printat sau poate constitui suport pentru backlit film imprimat.

Iluminarea casetelor luminoase se realizează cu tehnologie LED, reducând astfel foarte mult costurile cu energia electrică sau cu tuburi neon.

  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • suportul (tipul materialului, daca este cazul)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI, .PSD
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK. 

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us