La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

A trecut timpul si, uite-asa, Printescu a implinit un an… un an in care am construit, ca pe un puzzle cu mii de piese mici si alambicate, imaginea unui colaborator, a unui prieten, a unui brand asa cum ne place noua.

Am inceput intr-un decor eterogen al serviciilor care ne dadea mai mult impresia de carpeala, de “merge si asa”, iar ideea noastra a fost una simpla – sa ne adaptam la personalitatea fiecarui client in parte, sa cream un produs care sa dea clientilor nostri sentimentul ca toate asteptarile le-au fost indeplinite. Un produs care sa nu fie valabil doar intre orele 8.00 si 16.00 sau doar daca astepti 7 zile. Un produs care sa genereze mai mult decat o “a doua comanda”, unul capabil sa ne umple inima in momentul in care primim reactii pozitive de la cei cu care colaboram.

La un an de la conturarea primelor trasaturi ale lui Printescu, ne dam seama ca seamana cu noi, ca are ceva de la fiecare dintre cei sapte membri ai echipei. Si are ceva de la fiecare dintre voi… A crescut frumos, inconjurat de cele mai sincere strangeri de mana.
A fost un an in care am creat, am pus pe hartie ideile voastre, un an in care am cunoscut oameni minunati, am legat prietenii, un an in care am devenit mai buni cu fiecare colaborare.

Pentru toate astea, va multumim!

P.S.: Pentru ca Printescu nu-si poate scoate palaria in fata voastra in semn de respect, nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca tine mai mult de grafica, ne-am gandit sa va multumim, lansand Pravalia Printescu – www.pravalia.printescu.ro
E o pravalie cu idei, cu multe idei… Un loc in care vom aduna, nu doar modele pentru tricouri personalizate, genti, tablouri sau orice alte obiectele, ci va vom “spune” povestea creatiilor si a calatoriilor nostre. Un loc care sa va inspire, sa va faca ideile sa prinda curaj.

Va promitem sa le printam pe toate! 🙂

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Like Us On Facebook

Call us