La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

La un an de Printescu, deschidem www.pravalia.printescu.ro !

A trecut timpul si, uite-asa, Printescu a implinit un an… un an in care am construit, ca pe un puzzle cu mii de piese mici si alambicate, imaginea unui colaborator, a unui prieten, a unui brand asa cum ne place noua.

Am inceput intr-un decor eterogen al serviciilor care ne dadea mai mult impresia de carpeala, de “merge si asa”, iar ideea noastra a fost una simpla – sa ne adaptam la personalitatea fiecarui client in parte, sa cream un produs care sa dea clientilor nostri sentimentul ca toate asteptarile le-au fost indeplinite. Un produs care sa nu fie valabil doar intre orele 8.00 si 16.00 sau doar daca astepti 7 zile. Un produs care sa genereze mai mult decat o “a doua comanda”, unul capabil sa ne umple inima in momentul in care primim reactii pozitive de la cei cu care colaboram.

La un an de la conturarea primelor trasaturi ale lui Printescu, ne dam seama ca seamana cu noi, ca are ceva de la fiecare dintre cei sapte membri ai echipei. Si are ceva de la fiecare dintre voi… A crescut frumos, inconjurat de cele mai sincere strangeri de mana.
A fost un an in care am creat, am pus pe hartie ideile voastre, un an in care am cunoscut oameni minunati, am legat prietenii, un an in care am devenit mai buni cu fiecare colaborare.

Pentru toate astea, va multumim!

P.S.: Pentru ca Printescu nu-si poate scoate palaria in fata voastra in semn de respect, nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca tine mai mult de grafica, ne-am gandit sa va multumim, lansand Pravalia Printescu – www.pravalia.printescu.ro
E o pravalie cu idei, cu multe idei… Un loc in care vom aduna, nu doar modele pentru tricouri personalizate, genti, tablouri sau orice alte obiectele, ci va vom “spune” povestea creatiilor si a calatoriilor nostre. Un loc care sa va inspire, sa va faca ideile sa prinda curaj.

Va promitem sa le printam pe toate! 🙂

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!