Personalizare

Există o mulțime de moduri în care o afacere poate fi promovată. În strategia oricărei afaceri, diferențierea față de ceilalți competitori ocupă un loc esențial. Produsele promoționale reprezintă o metodă prin care vă puteți promova afacerea, fie că alegeți să vă surprindeți clienții oferindu-le un cadou personalizat, fie că doriți să atrageți atenția potențialilor clienți. Ne vom asigura ca totul să fie adaptat nevoilor dvs. și ale afacerii dvs.!

Cum putem personaliza obiecte? Prin cele două metode de mai jos, serigrafie și tampografie, pe care vi le vom și detalia, pe scurt.

Serigrafia este o metodă de imprimare cu o importanță aparte în branding-ul unei companii, promovând imaginea și mesajul acesteia pe o serie de obiecte promoționale, de la materiale textile (tricouri, geci, șepci etc.), la materiale solide, dure. Cu toate acestea, cel mai important lucru de știut despre serigrafie este că imprimarea se face doar pe suprafețe netede, procedeul constând în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină.

Tampografia reprezintă procedeul de imprimare care poate transfera o imagine 2D pe un obiect tridimensional sau pe suprafețe neregulate, curbe sau rotunde. Este soluția perfectă pentru marcarea unei game largi de produse promoționale, în special pentru printarea zonelor mici, neobișnuite sau flexibile. Tampografia face posibilă imprimarea pe materiale dificile, cum ar fi polipropilena, siliconul, materialele plastice de inginerie, produsele ceramice și de sticlă etc.

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!