Personalizare

Există o mulțime de moduri în care o afacere poate fi promovată. În strategia oricărei afaceri, diferențierea față de ceilalți competitori ocupă un loc esențial. Produsele promoționale reprezintă o metodă prin care vă puteți promova afacerea, fie că alegeți să vă surprindeți clienții oferindu-le un cadou personalizat, fie că doriți să atrageți atenția potențialilor clienți. Ne vom asigura ca totul să fie adaptat nevoilor dvs. și ale afacerii dvs.!

Cum putem personaliza obiecte? Prin cele două metode de mai jos, serigrafie și tampografie, pe care vi le vom și detalia, pe scurt.

Serigrafia este o metodă de imprimare cu o importanță aparte în branding-ul unei companii, promovând imaginea și mesajul acesteia pe o serie de obiecte promoționale, de la materiale textile (tricouri, geci, șepci etc.), la materiale solide, dure. Cu toate acestea, cel mai important lucru de știut despre serigrafie este că imprimarea se face doar pe suprafețe netede, procedeul constând în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină.

Tampografia reprezintă procedeul de imprimare care poate transfera o imagine 2D pe un obiect tridimensional sau pe suprafețe neregulate, curbe sau rotunde. Este soluția perfectă pentru marcarea unei game largi de produse promoționale, în special pentru printarea zonelor mici, neobișnuite sau flexibile. Tampografia face posibilă imprimarea pe materiale dificile, cum ar fi polipropilena, siliconul, materialele plastice de inginerie, produsele ceramice și de sticlă etc.

Like Us On Facebook

Call us