X

Personalizare textile

   tricou sapca

TERMOTRANSFER

Imprimarea textilelor prin termotransfer se realizează prin intermediul unei prese speciale și a unei folii de termotransfer, aplicată la cald și decupată în prealabil la cutter-plotter. Procedeul asigură un transfer rezistent, care nu se dezlipește și nici nu se decolorează odată cu trecerea timpului. Această metodă este recomandată pentru grafici destul de simple, cu detalii puține, pentru majoritatea tipurilor de materiale.

PRINT DIGITAL (DTG – Direct to garmet printing)

Procedeu de imprimare direct pe material, realizat prin intermediul unei imprimante digitale, care folosește cerneluri pe bază de apă. Materialele pe care se poate imprima digital sunt diverse, însă trebuie să conțină fibră naturală în proporție de cel puțin 50 %. Calitatea printului este foarte ridicată și rezistentă la spălări dese. În privința graficii nu există nicio limită de complexitate, fiind o soluție excelentă pentru imprimarea imaginilor, textelor, fotografiilor etc.

SERIGRAFIE

Personalizarea textilelor prin serigrafie presupune aplicarea vopselei pe material prin intermediul unei site special confecționată pentru o anumită grafică. Din acest motiv, această metodă este recomandată pentru imprimarea unor cantități mari și foarte mari, pentru că o sită serigrafică are un cost destul de ridicat în comparație cu cerneala folosită pentru imprimarea digitală sau cu folia pentru termotransfer.

  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • cum printăm (față sau față/verso, alb/negru sau color)
  • suportul (tipul de material)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI, .PSD
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

 

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us