X

Obiecte personalizate

Există o mulțime de moduri în care o afacere poate fi promovată. În strategia oricărei afaceri, diferențierea față de ceilalți competitori ocupă un loc esențial. Produsele promoționale (obiecte personalizate) reprezintă o metodă prin care îți poți promova afacerea, fie că alegi să îți surprinzi clienții oferindu-le un cadou personalizat, fie că dorești să atragi atenția potențialilor clienți. Ne vom asigura ca totul să fie adaptat nevoilor tale și ale afacerii tale!

Cum putem realiza obiecte personalizate? Prin cele trei metode de mai jos, serigrafie, tampografie și print UV, pe care ți le vom și detalia, pe scurt.

SERIGRAFIE

Serigrafia  este o metodă de imprimare cu o importanță aparte în branding-ul unei companii, promovând imaginea și mesajul acesteia pe o serie de obiecte promoționale, pe materiale solide, dure. Cu toate acestea, cel mai important lucru de știut despre serigrafie este că imprimarea se face doar pe suprafețe netede, procedeul constând în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de vopsea printr-un șablon cu decupări acoperite cu o sită fină.

punga

 cana

TAMPOGRAFIE

Tampografia  reprezintă procedeul de imprimare care poate transfera o imagine 2D pe un obiect tridimensional sau pe suprafețe neregulate, curbe sau rotunde. Este soluția perfectă pentru marcarea unei game largi de produse promoționale, în special pentru printarea zonelor mici, neobișnuite sau flexibile. Tampografia face posibilă imprimarea pe materiale dificile, cum ar fi polipropilena, siliconul, materialele plastice de inginerie, produsele ceramice și de sticlă etc.

 

PRINT UV

Cea de-a treia metodă prin care se pot personaliza obiecte este print UV. Avantajul major pentru print UV, spre deosebire de serigrafie și tampografie, este posibilitatea personalizării și unui număr mai mic de obiecte.

Se pot personaliza prin print UV materiale ca: plasticul, metalul, lemnul, ceramica, cartonul etc.

pix bricheta

 

  • ce anume vrei să personalizăm
  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • cum printăm (câte poziții, alb/negru sau color)
  • suportul (tipul de material)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .EPS
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

 

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us