Montaje

MONTAJE ȘI DECORAȚIUNI PUBLICITARE

Dacă ai optat pentru promovarea prin intermediul produselor și serviciilor noastre ce necesită și montaje (banner, backlit, mesh, autocolant etc.), atunci ar trebui să știi că suntem la dispoziția ta și pentru montaje sau decorațiuni publicitare.

Calitatea materialelor pe care le achiziţionezi de la noi depinde în ultimă instanţă şi de modul în care acestea sunt folosite. Montajul şi finisarea acestora necesită atenţie pentru o bună rezistenţă in timp, detalii de care ne ocupăm cu placere, din dorinţa de a ne ridica la standarde înalte ale calității produselor și serviciilor noastre.

Ce montaje putem realiza – mesh, banner (frontlit, backlit), casete luminoase, autocolant, window graphics, floor graphics, litere volumetrice, decorare vitrine, magazine, spații expoziționale ș.a.m.d.

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!