Mesh

Dintre toate materialele publicitare destinate publicității Out Of Home (OOH), mesh-ul are marele avantaj al vizibilității, chiar și de la kilometri distanță. De ce? Pentru că pot fi printate la orice dimensiune și, mai ales, calitatea imaginilor imprimate este una excelentă. Un alt avantaj de necontestat al mesh-ului este rezistența foarte buna a imaginilor la intemperii.

Ca și caracteristici tehnice, mesh-ul este un material din PVC, flexibil, de culoare albă, cu perforaţii, ce permit pătrunderea aerului, fără a fi nevoie de fante pentru vânt, ca în cazul banner-elor. Din acest motiv, mesh-ul este o soluţie excelentă pentru locaţiile cu vânt, fiind foarte rezistente la condiţiile de mediu. Datorită greutății reduse și a perforațiilor realizate din turnarea PVC-ului, mesh-ul (plasa) reprezintă produsul publicitar ideal pentru promovarea stradală a imaginilor la dimensiuni uriașe, de ordinul sutelor de metri pătrați.

Finisări adiţionale – buzunar/tiv (întăritură), capse.

 

  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • cum printăm (alb/negru sau color)
  • finisări opționale (tiv și capse)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI, .PSD
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.  

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

 

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!