Inscriptionari Auto

Promovează-te din mers! Există foarte multe companii ai căror angajați își petrec timpul în trafic, în mașinile de serviciu. Din acest motiv, inscripționarea respectivelor autoturisme reprezintă soluția ideală de promovare a companiei tale.

Indiferent de marcă sau de modelul mașinilor, noi ne punem pe treabă și creăm pentru tine inscriptionari auto cu mesajul prin care vrei te remarci în trafic! Te putem ajuta doar cu decuparea la cutter plotter a mesajului sau printul autocolantului, dar îți oferim și servicii de montaj (aplicarea autocolantului pe mașină).

  • dimensiuni
  • grafică
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • .AI, .CDR, .EPS (elemente vectoriale simple, text)
  • .PDF, .PSD, .TIFF (imagini – rezoluție fișier, min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 200 lei? Livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!