Floor Graphics

Floor Graphics-ul / Floor Sticker-ul continuă să fie o parte foarte importantă în procesul de promovare al magazinelor și clădirilor publice. Suntem convinși că ați văzut floor graphics în magazinele cu materiale de construcții, în marile magazine comerciale, în magazinele de tip outlet, în muzee, spitale sau chiar biblioteci.

Scopul folosirii floor graphics-ului? Este foarte simplu – oamenii trebuie îndrumați spre ceea ce îi interesează. De aceea, floor graphics este soluția perfectă de a obține atenția oamenilor, fie că sunt clienți sau simpli vizitatori.

Practic, floor graphics-ul se realizează prin decorarea podelelor (parchet, gresie, pardoseli etc.) cu autocolant printat și decupat în orice formă. Pentru o rezistență sporită la trafic intens și pentru anti-aderență, autocolantul este laminat cu o folie specială de protecție.

  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • cum printăm (alb/negru sau color)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI, .PSD
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

 

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!