X

Despre Printescu

Ideile tale Print curaj

Despre noi

Ne bucurăm că vreți să știți mai multe despre Printescu. O să încercăm să vă spunem, pe scurt, să nu vă plictisim, câte ceva despre noi și despre lucrurile în care credem.

Am înființat Printescu din dorința de a vă atrage atenția vouă, potențialilor noștri clienți, asupra unei altfel de abordări în ceea ce privește producția publicitară. Am învățat ceva din fiecare experiență pe care am avut-o în acest domeniu și suntem convinși că, mai presus de eventualele promisiuni pe care le-am putea face, mult mai importantă va fi impresia de după o primă colaborare cu noi.

Știm cât este de importantă promovarea, fie că vorbim de o afacere sau de un brand personal. Știm și cât de diferite sunt nevoile fiecărei afaceri sau persoane, de aceea suntem aici, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Ne vom bucura să știm că v-ați atins obiectivele în afaceri și că ne-ați dat ocazia să vă ajutăm în acest sens.

Indiferent de serviciile pe care vi le oferă Printescu (Print Indoor/Outdoor, Tipar Digital & Offset, Personalizare Obiecte, Grafică Digitală, Webdesign, Producție Publicitară), ne place să credem că ele sunt doar mijloacele prin care vă ajutăm să faceți o impresie bună în procesul vostru de promovare.

Suntem convinși că fiecare detaliu contează într-o afacere și, din acest punct de vedere, ne declarăm niște perfecționiști.

poza text printescu

Ce putem face

Tu cum îți promovezi imaginea?

Tipar digital & Offset

Print Indoor & Outdoor

Personalizare textile

Obiecte personalizate

Ce spun oamenii despre Printescu

“It is known that England is a very expensive country. So I was looking to find a more cost-effective solution to design and print the advertising materials for my business. That is how I came to meet Printescu which I have to thank for being extremely helpful, patient and creative throughout the whole design and print process. I very much appreciate the efforts to make everything look perfect. It has been a pleasure to work with you and to see such a good and professional result.” 
Bianca Louet- Designer @ Mimo
“Calitate, promptitudine și o echipa profesionistă și foarte prietenoasă. Asta ne-a oferit nouă Printescu. Și cu siguranță vom apela tot la ei pentru orice alte produse de promovare vom avea nevoie pentru afacerea noastră. Vă mulțumim și vă recomandăm cu mare drag!”
Natalia & Cătălin- Photographers @ Natalin's Studio (servicii foto profesionale)
“La Printescu, am avut plăcerea să descopăr profesionalism și seriozitate din partea întregii echipe, rapiditate și calitate a comenzilor și, nu în ultimul rând, prețuri competitive. Vă doresc mult succes în continuare!”
Alex Moruș- Product Manager @ Cel.ro

ECHIPA

ROBERT

Founder & CEO
robert.stoian@printescu.ro
0765 25 25 88

BIANCA

Sales & Marketing Manager
bianca.dragana@printescu.ro
0765 478 378

CRISTINA

Colaborator

contact@printescu.ro

LIVIU

Software Engineer
contact@printescu.ro

You@Printescu!

Join us!
Show us your skills! We want you in the team!

hr@printescu.ro

Call us