Creatie

Servicii de creatie profesionale, adaptate atât nevoilor fiecărei afaceri, cât și constrângerilor aferente, fie că vorbim de timp sau de buget. Vă punem la dispoziție toate resursele creative de care dispunem, astfel încât să putem găsi împreună soluțiile inovatoare de care aveți nevoie. Vă asigurăm că ne vom ridica la așteptările voastre, pentru că suntem siguri de calitatea serviciilor noastre, de prețurile accesibile și de răspunsurile rapide. Consultarea cu clientul se va face din stadiul inițial al proiectului și va continua pe tot parcursul acestuia, pentru a ne asigura că veți avea, la final, serviciile potrivite nevoilor afacerii voastre.

Indiferent că vinzi un produs, un serviciu sau ai idei de cum poți face asta, trebuie să îți faci mesajul cunoscut. Posibilitățile în acest sens sunt nelimitate, dar trebuie să începi de undeva. Câteva dintre sugestiile noastre le poți găsi mai jos, sub forma serviciilor de creatie pe care ți le putem oferi.

Servicii de creatie

Concept grafic (identitate vizuală):
– Logo / siglă, cărţi de vizită, mape, broşuri, pliante, flyere, CD/DVD + copertă, foi cu antet, plicuri.
– Re-branding.

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!