Autocolant PVC

Autocolant printabil

Folie PVC (autocolant PVC) albă sau transparentă, cu suprafața lucioasă sau mată. Adezivul este de culoare gri sau transparent. Se poate imprima cu solvent, ecosolvent sau cu cerneluri dye ink.

Suprafața foliei este tratata împotriva încărcării electrostatice, pentru o acuratețe mai mare a imprimării. Calitate excelentă a imaginilor, culori vii, claritate deosebită. Materialul se aplică pe suprafețe plane ca: sticlă, metal, plastic rigid etc.

Unde îl poți aplica: decorări exterioare sau interioare, printuri de orice dimensiuni, decorare vehicole, casete luminoase, diferite semne, decorare geamuri, vitrine, displayere etc.

Autocolant cutter plotter

Foloseşte folie autocolantă de mai multe tipuri şi mai multe culori, lucioasă sau mată, pe care o poate tăia şi decupa, pentru a putea fi folosită la inscripţionări, sablare, decoraţiuni (autovehicule, vitrine, pereţi, obiecte personalizate, casete luminoase, panouri, plăci direcţionale etc.).

 

  • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
  • formatul printului (dimensiuni)
  • cum printăm (alb/negru sau color)
  • finisări opționale (ex. laminare)
  • orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

  • Adobe – .PDF, .AI, .PSD
  • Corel Draw – .CDR
  • Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
  • Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.

În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme emise de Printescu. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.

Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

Ai comandat de peste 500 lei? In Bucuresti livrarea e din partea casei!

Pentru comenzi mai mici, apelăm la curier sau te așteptăm la noi. Ne și cunoaștem cu ocazia asta!

Cere o ofertă

Like Us On Facebook

Call us

Pentru a preveni răspândirea virusului 2019-nCov, am hotărât să ne continuăm activitatea cu “porțile închise”, începând de astăzi, 12 martie, până la data de 15 aprilie 2020 sau atât timp cat va fi necesar pentru a fi toți în siguranță.

Recomandăm clienților noștri să nu se deplaseze la sediul nostru pentru a plasa o comandă sau pentru a primi detalii despre serviciile noastre, ci să ne contacteze pe e-mail (contact@printescu.ro) sau la numerele de telefon afișate pe site (www.printescu.ro).
Dacă, totuși, este absolut necesar să avem o întâlnire, vă rugăm să ne sunați și vom stabili împreună detaliile.

Haideți, împreună, să fim responsabili și să facem fiecare tot ce este posibil pentru a limita răspândirea virusului și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Comenzile din această perioadă nu vor fi afectate, ele pot fi trimise prin curier sau, în cazul în care nu există nicio altă variantă, pot fi ridicate de la noi de la sediu.

Programul de lucru rămâne neschimbat, 9.30 - 17.30.

Aveți grijă de voi!